Pitkät hiukset ovat olleet jo pitkään juontaja Sami Kurosen tavaramerkki, mutta onpa mies nähty joskus lyhyessäkin tukassa. Muistuuko mieleen milloin? Ajassa on mentävä taaksepäin 14 vuotta, aikaan jolloin Samia pyydettiin juontajaksi Unelmien poikamies -ohjelmaan. Pestin saamiselle asetettiin yksi ehto - Samin oli leikattava hiukset lyhyiksi. Instagram-kuvassaan Sami esittelee silloista kampausta.

- Sattuipa kerran kohta 14 vuotta sitten. Unelmien poikamies -formaatti oli hankittu Suomeen ja juuri Turusta pääkaupunkiseudulle siirtynyttä radiojuontajaa pyydettiin TV:n puolelle. Kanava ja tuotantoyhtiö olivat sitä mieltä, että Kuronen voisi sopia juontajan rooliin hyvin, hän kertoo ja jatkaa:

- Silloinen kanavapäällikkö asetti pestin saamiselle kuitenkin yhden ehdon. Koska amerikkalaisella virkaveljellä legendaarisella Chris Harrisonilla on lyhyt tukka, ei Suomiversion seremoniamestari saa eikä voi näyttää surffarilta. Eli parturiin mikäli pestin haluat. Ekalle kaudelle leikattu ”poikabänditukka” ei tuntunut millään tavalla omalta ja onneksi toiselle kaudelle sain antaa hiusten taas kasvaa. Tää oli niitä harvoja hetkiä kun aikuisiällä kampaukseni on ollut mallia lyhyt.

Tunnistatko juontajan tästä kuvasta?

KUVA: Sami Kuronen / Instagram