Häiden suunnitteleminen voi olla stressaavaa, sillä mietittävää ja järjestettävää riittää paljon. Huoli pois, uusi Happens-sivusto auttaa sinua unelmiesi hääpäivän järjestämisessä. Samalta saitilta löydät helposti juhlatilat, catering-palvelut, ohjelmapalvelut - kaiken, mitä tarvitset unohtumattomaan kokemukseen.

Joni Liikanen sai ajatuksen Happens.fi -palvelusta kesällä 2020, kun maailmaa ravistellut pandemia iski myös heidän perheyritykseensä pahasti aiheuttaen sulkutilan lisäksi lomautuksia ja epätietoisuuden tulevasta. Pitkään Megazonen sekä Prison Islandin parissa toiminut Liikanen ja perustajaksi mukaan lähtenyt, Foodoran ja pizza-online.fi:n kaltaisten alustapalvelujen parissa kokemusta kartuttanut Tayberk Daltaban halusivat vastata tapahtuma-alan palveluntarjoajien tarpeeseen uusista markkinointikanavista ja helpottaa tarjonnan löytämistä, vertailua ja yhteydenottoa keskitetysti.

- On ihanaa, kun viimein päästään järjestämään pitkään odotettuja häitä, kutsumaan sukulaisia ristiäisiin, ja ehkä osallistua juhliin, joista löytyy se tuleva puoliso. Myös etätyösuosituksen päättyessä ja uusien sekä vanhojentyöntekijöiden palatessa toimistolle, sosiaalisten yhteyksien rakentaminen ja ryhmäytymisen merkitys on isossa roolissa. Haluamme tuoda ihmiset pandemian jälkeen yhteen tapahtumien muodossa, Daltaban kertoo.

Palvelualustalla on yli 300 yksilöllistä tapahtuma-alan kohdetta Uudellamaalla ja tarkoituksena on laajentua myös muualle Suomeen lähiaikoina.

Nauti häiden suunnittelusta ja luomisesta Happens-sivustolla.