Johanna Tukiaisen pikkusiskon, Jasmine Tukiaisen, kuolinuutinen on saanut monet muistelemaan häntä sosiaalisessa mediassa. Näin lukuisat julkisuudesta tutut henkilöt ovat jakaneet muistojaan ja ottaneet osaa tosi-tv-ohjelmissakin esiintyneen Jasminen poismenoon.

- Kaunis ja ihana Jasmine Tukiainen. Lähdit aivan liian aikaisin. Turvallista taivasmatkaa, kirjoitti vuoden 2011 Miss Helsinkinä tunnetuksi tullut maailmanmatkaaja Elina Tervo Instagram-tarinoissaan.

KUVA: Elina Tervon Instagram

Myös DJ Amanda Harkimo muisteli Jasminea Instagramin Tarinat-osiossa.

- Lepää rauhassa, Amanda päivitti.

KUVA: Amanda Harkimon Instagram

Alastomana säätyttönä koko kansan tietoisuuteen noussut malli Laine Bruce julkaisi Instagram-tilillään kuvan seppelepäisestä Jasminesta.

KUVA: Laine Brucen Instagram

Hottikset-tosi-tv-sarjasta yleisön tietoisuuteen noussut Sofia Hult jakoi Instagram-tarinoissaan koskettavan päivityksen.

- R.I.P Jasmine Tukiainen. Ihan kamalaa..Olen todella järkyttynyt!! Voimia koko perheelle.Surullisia kohtaloita.

KUVA: Sofia Hultin Instagram

Tosi-tv-tähti Tia Kiuru jakoi Instagramissa muistonsa yhteisten vuosien ajalta. Tia tunsi myös vuonna 2013 kuolleen Jasminen Julia-siskon.

- Jasmine oli maailman kiltein ja lempein, hienosti kasvatettu nuori nainen, jolla oli sisua ja päämäärätietoisuutta, Tia kirjoitti.

KUVA: Tia Kiurun Instagram

Kauneusalan yrittäjä ja dj Suvi Pitkänen julkaisi Facebook-sivuillaan yhteiskuvan Jasminen kanssa.

- Olit yksi ahkerimmista ja yritteliäisimmistä ihmisistä ketä tiedän. Perustettiin upea hoitola yhdessä Helsinkiin (tämä kuva avajaisista.) ja nyt parin vuoden tauon jälkeen alettiin taas suunnittelemaan yhteistyötä joka oli tarkoitus käynnistää nyt syksyllä. Meidän piti nähdä nyt pian ja suunnitella hienoja juttuja tulevaisuuteen. Sitä ei päivää ei koskaan nyt tule. Oon niin surullinen. Elämä on niin arvaamatonta ja epäreilua.
Lepää rauhassa Jasmine, Suvi kirjoitti.


Jasmine Tukiainen kuoli tukholmalaisessa sairaalassa keskiviikkona 11.8.2020. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska-lehti.

KUVA: Instagram / Jasmine Tukiainen