Henna Peltosen luotsaama Miss EW -kauneuskilpailu järjestettiin jo viidennen kerran 10.7. Rönnin tanssilavalla Orivedellä. Suomen luonnollisesti kauneimman tittelin vei oululainen Veera Honkanen, 19.

Näin tuore Miss EW -voittaja Veera kertoo tämän hetkistään tunnelmistaan Herttaneidin haastattelussa.

- Tällä hetkellä fiilikset ovat ihan huikeet. Ei vieläkään pysty uskoo kaikkea todeksi. Tän eteen on tehty niin paljon töitä, joten tuntuu uskomattomalta, että oon saavuttanu yhen mun pitkäaikasen unelman. Fiilis on myös tosi kiitollinen, koska mulla on ollu ihanat tukijoukot ja oon saanu paljon kaikkia ihania kannustusviestejä.

Mitä kuuluu lähisuunnitelmiisi?

- Kesällä aion nauttia hyvistä säistä ja lähteä mun isovanhempien kanssa mahdollisesti viikon reissuun Lappiin. Aion myös jatkaa ahkerasti somettamista ja missijuttujen tekemistä.

Häämöttääkö mielessä muita missikisoja?

- Tällä hetkellä mulla ei oo muita missikisoja mielessä, joihin haluaisin hakea. Tän kilpailun arvot kohtas vahvasti mun omat arvot, jonka takia tähän kilpailuun alunperin hain. En kuitenkaan poissulje esimerkiksi Miss Suomeen hakemista, mutta se ei ole mulla lähitulevaisuuden suunnitelmissa.

Miss EW -kisan ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Assi Paananen, 21, ja toiseksi perintöprinsessaksi Eveliina Vahter, 21.

Kuva: Sanna Voimanen