Johanna Tukiaisen sisko Jasmine Tukiainen on kuollut 32-vuotiaana. Seiskan tietojen mukaan, hän kuoli keskiviikkona sairaalassa päiviä kestäneen hoidon jälkeen. Uutinen kuolemasta yllätti täysin pitkäaikaisen ystävän, manageri Wille Wileniuksen, joka toimi myös Suomen päässä Jasminen neuvonantajana ja bisnespartnerina.

- Kuolema tuli täytenä shokkina! Meillä piti sunnuntaina olla Teams-palaveri uusista työkuvioista. Sitä ei pidetty, koska hän oli jo silloin sairaalassa.

Wilenius muistelee edesmennyttä ystäväänsä lämmöllä.

- Jasmine oli ihmisenä sellainen lämminsydäminen, joka välitti muista. Yhteistyömme oli haastavaa kivalla tavalla. Jasminen luova puoli synnytti jatkuvasti uusia business-ideoita. Hän halusi niin montaa asiaa ja kaiken aikaa verkostoitua lisää ja lisää. Vapaa- ja työjan erottaminen toisistaan tuotti vaikeuksia, Wilenius muistelee Herttaneidille.

Yhteistyövuosilta Wilenius kertoo muiston, joka on erityisesti jäänyt mieleen.

- Muistan, kun viimeksi tapasimme Tukholmassa, Jasmine esitteli poikaystävänsä ja he vaikuttivat varsin rakastuneen oloiselta pariskunnalta. Tuntui, että nyt oli löytynyt se oikea ihminen rinnalle, Wilenius sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 

Jasmine Tukiainen muistetaan esiintymisistään tosi-tv-sarjoissa Maatilan prinsessa vuonna 2013 ja Martina ja hengenpelastajat vuonna 2014. Vuonna 2014 hänet kruunattiin Miss Universum Sweden -kilpailussa perintöprinsessaksi.

Jasminen toinen sisko Julia menehtyi vain kolmikymppisenä vuonna 2013.


KUVA: Instagram / Jasmine Tukiainen